Menú

1 d’abr. 2016

Arròs integral amb carbassó


Un plat senzill i deliciós ! L'arròs integral és un aliment molt complet !


Ingredients (per unes 5/6 persones): uns 500 grams d’arròs integral, un carbassó molt gran, 1 ceba gran, 2 dents d’all, oli d’oliva, sal i curri al gust. Aigua o brou calent (el doble de líquid que d’arròs).

1)     Netegem i tallem el carbassó a daus petits. Netegem l’arròs amb aigua i escorrem. Tallem la ceba a daus petits.
2)    En una paella posem oli d’oliva i les 2 dents d’all sense pelar per aromatitzar l’oli, les traiem de seguida (un parell de minuts)
3)    Fregim la ceba uns 5 minuts. Hi afegim el carbassó i coem un parell de minuts més i aboquem l’arròs i remenem bé per integrar-ho tot.
4)    Aboquem el líquid calent, salpebrem i aromatitzem amb curri al gust.
5)    Deixem coure tapat uns 35 minuts. Parem el foc i deixem reposar uns minuts.

Bon profit




els ingredients

tallem la ceba

i el carbassó



tot barrejat i


aboquem l'arròs


i el líquid calent


aromatitzem al gust



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!