Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h 30’
|
Cost per ració
|
2,20€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 5 tasses d’arròs integral (o també arròs blanc
tipus bomba però la cocció serà la meitat de temps), 15 mides (tasses) de brou
, una ceba, un pebrot verd i carn de pinxo (uns 150 grams per
persona), un bol de tomàquet triturat natural, oli d'oliva i sal.
1) Posar
oli d’oliva en una cassola. Afegir-hi els pinxos i fregir.
2) Afegir-hi
la ceba i el pebrot trossejats. Coure uns 10 minuts aproximadament.
3) Al
final afegir una mica de tomàquet natural triturat i coure uns 10 minuts més.
Salpebrar al gust.
4) Afegir
l’arròs, remenar i finalment el brou calent. La quantitat de líquid és del
doble (volum) respecte l’arròs (o una mica més)
5) Coure’l
uns 32 minuts. (en cas d’arròs blanc coure 17 minuts) Parar el foc i tapar i
deixar tapat 10 minuts més. Servim a taula calent.
Bon profit!
Bon profit!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!