Menú

27 de maig 2016

pa de pessic de pastanaga, coco i nous




Dificultat
Fàcil
Temps
60’
Cost per ració
0,60 €

Ingredients per unes 6 persones: 4 ous, 2 bols de farina de brioxeria (són uns 200 grams aprox), 2 bols de sucre, 1 bol i mig de nous triturades (i algunes a trossos grans per decorar), 3 bols de pastanaga ratllada, 1 bol de coco ratllat, 1 bol d'oli d'oliva, canyella al gust i un polsim de sal.


1)     Primer de tot posem el forn a escalfar a uns 180 graus
2)    separem les clares dels rovells i reservem les clares a la nevera amb un polsim de sal, com sempre. 
3)    Barregem els rovells amb el sucre i anem afegint a poc a poc per aquest ordre els ingredients: l'oli, la pastanaga, el coco, les nous, la canyella i la farina tamisada junt amb el llevat.
4)    Muntem les clares a punt de neu i les afegim amb compte a la massa.
5)    omplim el motlle i al forn durant uns 40 minuts a uns 170 graus. Podem mirar si punxem amb una agulla i surt neta, ja està. Deixem refredar al mateix forn i després a fora. Treure del motlle quan sigui ben fred.

Alguns consells: tamisant la farina i muntant les clares fem que el pastís sigui més esponjós. Sempre coure amb el forn de sota (mai posar el de sobre, el grill)


els ingredients

separem clares i rovells

barregem els rovells amb el sucre

hi afegim l'oli i treballem

el coco




piquem les nous

i la pastanaga ratllada i barregem 

les nous

tamisem la farina junt amb un sobre de llevat


i finalment les clares muntades a punt de neu

espolsem amb canyella, unes nous per decorar i al forn



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!