Menú

17 de juny 2016

Amanida de quinoa amb herbes aromàtiques


Dificultat
Fàcil
Temps
60’
Cost per ració
2,20€

Ingredients per unes 4/5 persones:  1 got de quinoa blanc, 1 got de quinoa roja, 8 gots de brou, 1 cogombre, un manat de menta, un altre de cilantre , un de cebollí, dues taronges, oli d’oliva, sal, pebre, vinagre de poma o vinagre blanc.

1)     Primer de tot posem el brou a bullir (4 mides per cada mida de quinoa) Per unes 5 persones faig servir 2 gots de quinoa i 8 gots de brou. Quan bulli aboquem la quinoa i fem coure 11 minuts, aturem i tapem
2)    Tallem les herbes ben petites, ratllem la pell de taronja...
3)    Barregem tots els ingredients unes hores abans i deixem reposar a la nevera.



Bon profit!



els ingredients

el cebollí, el cilantre i la menta ben picadets

ratllem la pell de la taronja

aquí tenim les dues quinoes i les aromatitzants

amb el cogombre


coem la quinoa


passada una estona ha begut tota l'aigua


barregem, nevera i servim

3 comentaris:

Agraïda per la teva aportació !!!