Menú

3 de juny 2016

Flams de verdures i pernil



Dificultat
Fàcil
Temps
40’’
Cost per unitat
0,70€

Ingredients per uns 6 flams :  5 ous mitjans, 3 tomàquets, 1 ceba tendra gran, uns daus de pernil (uns 80 grams ), formatge ratllat (uns 50 grams), sal, oli i pebre negre.

1)     Primer de tot, posem el forn a escalfar a uns 200 graus.
2)    Tallem a daus ben petits tots els ingredients, ceba, tomàquet, pernil...
3)    En un bol batem els ous, salpebrem al gust
4)    Barregem tots els ingredients i anem omplint flameres
5)    Les posem al forn durant uns 18 minuts a uns 200 graus (forn de sobre i de sota) vigilant que lo de sobre no es cremi, si cal tanquem el gratinador.
6)    Deixem refredar, traiem del motlle, decorem i servim

Bon profit!





els ingredients

tot ben petit

batem els ous i afegim els ingredients

posem al forn durant un quart d'hora


servim fred

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!