Menú

15 de jul. 2016

Pastís fred d'arròs de tres colors



Dificultat
Fàcil
Temps
60’
Cost per ració
1,20€

Ingredients per unes 5/6 persones:  

1)     Primer de tot bullim l’arròs, si ho fem amb arròs blanc, aboquem l’arròs en aigua bullint i ho deixem coure uns 11 minuts, després aturem el foc i reposar uns minuts, escorrem i apartem
2)    Ara farem les 3 salses amb les que amanirem els arrossos i els donarem el color.
a.    La salsa de color blanc, fem una maionesa (o la comprem feta), en un bol hi posem mig all picadet, sal, un ou sencer, pebre i oli d’oliva i ho muntem bé
b.    La salsa de color taronja, tallem els pebrots escalivats, i juntament amb sal, oli i pebre al gust els triturem
c.    La salsa verda, triturem l’alvocat juntament amb el cilantre i suc de llimona, sal i pebre
3)    En 3 bols diferents hi barregem 3 parts d’arròs en cadascuna perquè tot l’arròs quedi ben tenyit
4)    En un motlle d’aquells de plumcake hi posem una capa de film transparent i posem l’arròs en 3 capes de forma que quedin els colors ben definits. Tapem bé i a la nevera
5)    Traiem del motlle i decorem al gust

Bon profit!



els ingredients


triturem per fer la salsa taronja



i ara triturem per fer la salsa verda



tenim les 3 salses i l'arròs bullit i fred


posem l'arròs per capes, apretem bé






i tapem, i a nevera


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!