Menú

9 de set. 2016

canalons de seitan i bolets


 

Dificultat
Mitjana
Temps de preparar farcit
Temps de repòs
Temps de muntatge
40'
Una nit
1h.
Cost per ració(4 canalons)
1,80€

Ingredients per uns 40 canalons (i sobra per unes 12 croquetes):  800 grams  de seitan, 1 ceba gran, uns 60 grams de bolets secs, 250 grams de tomàquet triturat, sal, sucre, oli.
plaques de pasta, llet, brou, farina, mantega, nou moscada...


1)     Primer posem a hidratar els bolets amb aigua durant almenys una hora
2)    Després tallem la ceba a daus petits i el seitan
3)    Sofregim la ceba uns 10' a foc lent i afegim el seitan i coem uns 5'
4)    Afegim el tomàquet triturat amb sal i sucre, mig got de brandi i coem uns 10' més. Aboquem els bolets escorreguts i deixem coure uns 5/10 minuts més.
5)    Ho piquem tot
6)    En un bol barregem la picada de seitan amb una mica de beixamel espessa, tapem i deixem reposar a la nevera una nit
7)    L'endemà bullim les plaques de pasta, fem una beixamel lleugera i muntem els canalons.
8)    Amb formatge gratinat i al forn uns 12 minuts.

si ens sobra farcit podem afegir una mica de pa ratllat i fer boletes i passar per ou batut i pa ratllat i fer croquetes.

Bon profit!





els ingredients

sofregim la ceba

posem els bolets en remull


afegim el seitan a daus


el tomàquet natural triturat


escorrem els bolets

i els afegim i coem els ultims 5 minuts


ho triturem tot




i barregem amb la beixamel espessa



posem en una mànega pastissera

coem les plaques de canalons

una base de beixamel suau

i muntem els canalons



cobrim amb beixamel i formatge ratllat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!