Dificultat
|
Mitjana
|
Temps de preparar
farcit
Temps de repòs
Temps de muntatge
|
40'
Una nit
1h.
|
Cost per ració(4
canalons)
|
1,80€
|
Ingredients per uns 40 canalons (i sobra
per unes 12 croquetes): 800 grams de seitan, 1 ceba gran, uns 60 grams de bolets
secs, 250 grams de tomàquet triturat, sal, sucre, oli.
plaques de pasta, llet, brou, farina,
mantega, nou moscada...
1) Primer
posem a hidratar els bolets amb aigua durant almenys una hora
2) Després
tallem la ceba a daus petits i el seitan
3) Sofregim
la ceba uns 10' a foc lent i afegim el seitan i coem uns 5'
4) Afegim
el tomàquet triturat amb sal i sucre, mig got de brandi i coem uns 10' més.
Aboquem els bolets escorreguts i deixem coure uns 5/10 minuts més.
5) Ho
piquem tot
6) En
un bol barregem la picada de seitan amb una mica de beixamel espessa, tapem i
deixem reposar a la nevera una nit
7) L'endemà
bullim les plaques de pasta, fem una beixamel lleugera i muntem els canalons.
8) Amb
formatge gratinat i al forn uns 12 minuts.
si
ens sobra farcit podem afegir una mica de pa ratllat i fer boletes i passar per
ou batut i pa ratllat i fer croquetes.
Bon profit!
els ingredients |
sofregim la ceba |
posem els bolets en remull |
afegim el seitan a daus |
el tomàquet natural triturat |
escorrem els bolets |
i els afegim i coem els ultims 5 minuts |
ho triturem tot |
i barregem amb la beixamel espessa |
posem en una mànega pastissera |
coem les plaques de canalons |
una base de beixamel suau |
i muntem els canalons |
cobrim amb beixamel i formatge ratllat |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!