Menú

23 de set. 2016

entrepà de pita amb farcit de pollastre i pebrot



Dificultat
Fàcil
Temps
1h.
Cost per ració
2,50€

Ingredients per unes 4/5 persones: unes 2 pites per cada persona (10 unitats), un pit de pollastre filetejat i tallat a tires, el suc de dues llimones, 3 dents d'alls, una mica de mostassa, una mica de tomàquet fregit triturat, orenga, sal, pebre negre, vinagre, oli d'oliva, 2 cebes, 4 o 5 pebrots verds,   
I per la salsa de iogurt: 2 iogurts naturals grecs, pebre negre, sal, tomàquet fregit triturat, caiena i mostassa.

1)     Primer de tot tallarem a tires el pollastre i el posarem en un  bol amb els alls matxacats (els pelem i amb el ganivet a sobre piquem sobre fins que es trenquin), sal, pebre, un raig de mostassa, una mica de tomàquet fregit, el suc de les llimones, orenga mòlta,  i vinagre. Ho barregem tot bé, tapem i deixem macerar a la nevera almenys un parell d'hores o tota la nit.
2)    Ara preparem les verdures. Tallem la ceba i el pebrot a tires. Ho fregim en una paella i retirem.
3)    Fregim el pollastre en una paella amb una mica d'oli fins que estigui fet però no sec sinó cremós.
4)    Barregem en un bol els iogurts amb una mica de tomàquet fregit, mostassa, sal, pebre, caiena
5)    Escalfem el pa de pita una mica per poder manipular-lo millor i que no se'ns trenqui. Tallem una mica en un costat i amb una cullera de postres l'obrim i la deixem a dins. Amb l'altre cullera anem farcint-los amb les verdures, el pollastre i la salsa
I servim calent.


Bon profit!











Deixem descansar a la nevera






I ara la salsa de iogurt





I ara anem a muntar








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!