Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1h.
|
Cost per ració
|
2,50€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: unes 2
pites per cada persona (10 unitats), un pit de pollastre filetejat i tallat a
tires, el suc de dues llimones, 3 dents d'alls, una mica de mostassa, una mica
de tomàquet fregit triturat, orenga, sal, pebre negre, vinagre, oli d'oliva, 2
cebes, 4 o 5 pebrots verds,
I per la salsa de iogurt: 2 iogurts
naturals grecs, pebre negre, sal, tomàquet fregit triturat, caiena i mostassa.
1) Primer
de tot tallarem a tires el pollastre i el posarem en un bol amb els alls matxacats (els pelem i amb
el ganivet a sobre piquem sobre fins que es trenquin), sal, pebre, un raig de
mostassa, una mica de tomàquet fregit, el suc de les llimones, orenga mòlta, i vinagre. Ho barregem tot bé, tapem i deixem
macerar a la nevera almenys un parell d'hores o tota la nit.
2) Ara
preparem les verdures. Tallem la ceba i el pebrot a tires. Ho fregim en una
paella i retirem.
3) Fregim
el pollastre en una paella amb una mica d'oli fins que estigui fet però no sec
sinó cremós.
4) Barregem
en un bol els iogurts amb una mica de tomàquet fregit, mostassa, sal, pebre,
caiena
5) Escalfem
el pa de pita una mica per poder manipular-lo millor i que no se'ns trenqui. Tallem
una mica en un costat i amb una cullera de postres l'obrim i la deixem a dins.
Amb l'altre cullera anem farcint-los amb les verdures, el pollastre i la salsa
I
servim calent.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!