Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
30'+90'
|
Cost per ració
|
1,2€
|
Ingredients per unes 6 persones: 5 patates grans, uns 200 grams d’espinacs, uns 300 grams de formatge ratllat, salsa de
tomàquet (millor casolana), alfàbrega fresca, pebres variats, oli, sal.
1) Primer
de tot posem el forn a escalfar a uns 180 graus a sota i a sobre
2) Fem
una salsa de tomàquet, primer fregim una mica de ceba, hi afegim pebrot verd,
una pastanaga i finalment tomàquet natural triturat, afegim sucre i sal i
deixem coure una bona estona.
3) Pelem
i tallem les patates ben fines. Netegem els espinacs.
4) Preparem
un motlle gran, no massa alt per anar al forn. El pintem amb oli d’oliva i anem
posant capes de patata, salsa de tomàquet, espinacs, formatge i tornar a
repetir un parell de cops. Podem fer que hagi 3 capes de patates. Al final
sempre el formatge. I per últim piquem alfàbrega fresca, espolsem amb diversos
pebres, salpebrem i...
5) Al
forn durant una hora i mitja a uns 170 graus de sota. Quan quedin uns 10/15
minuts afegim el forn de dalt per gratinar.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!