Dificultat
|
Molt Fàcil
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
3,50€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 10 talls de llom (dos talls per persona) per
fer a la planxa, 3 iogurts grecs, 100 grams d’ametlla (en diferents versions,
ametlles senceres, farina d’ametlla, ametlla granulada...). Oli d’oliva, sal i
pebre
1) En
una paella amb un bon raig d’oli d’oliva fregir els lloms salpebrats i
reservar.
2) En
la mateixa paella abocar-hi les ametlles picades al gust, més granulada o amb
trossos més grans, jo primer tiro les ametlles picades al morter, després la
granulada i finalment la farina d’ametlla que li dona cremositat. Quan està
enrossit ...
3) Quan
les ametlles estiguin fetes (uns 5 minuts) abocar-hi el iogurt i barrejar bé
(uns 5 minuts més) Tot agafarà un color torrat molt bonic.
4) En
aquest punt abocar-hi els talls de llom. Escalfar uns minuts i servir.
Recepta origen de M.Dolors Mulet
Bon profit!
els ingredients |
fregim el llom |
fregim les ametlles |
hi afegim el iogurt |
i finalment escalfem amb el llom |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!