Menú

2 de set. 2016

Llom amb crema d'ametlles




Dificultat
Molt Fàcil
Temps
30’
Cost per ració
3,50€

Ingredients per unes 4/5 persones:  10 talls de llom (dos talls per persona) per fer a la planxa, 3 iogurts grecs, 100 grams d’ametlla (en diferents versions, ametlles senceres, farina d’ametlla, ametlla granulada...). Oli d’oliva, sal i pebre


1)     En una paella amb un bon raig d’oli d’oliva fregir els lloms salpebrats i reservar.
2)    En la mateixa paella abocar-hi les ametlles picades al gust, més granulada o amb trossos més grans, jo primer tiro les ametlles picades al morter, després la granulada i finalment la farina d’ametlla que li dona cremositat. Quan està enrossit ...
3)    Quan les ametlles estiguin fetes (uns 5 minuts) abocar-hi el iogurt i barrejar bé (uns 5 minuts més) Tot agafarà un color torrat molt bonic.
4)    En aquest punt abocar-hi els talls de llom. Escalfar uns minuts i servir.
Recepta origen de M.Dolors Mulet

Bon profit!





els ingredients


fregim el llom


fregim les ametlles



hi afegim el iogurt



i finalment escalfem amb el llom




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!