divendres, 18 de novembre de 2016

Tofu amb pasta (llima i herbes aromàtiques)



Dificultat
Fàcil
Temps de maceració
Temps de preparació
2h
30’
Cost per ració
1,20€
Ingredients per unes 4/5 persones:  500 grams de pasta (avui macarrons), 250 grams de tofu, 1 ceba, 1 llima, salsa de soja, oli d’oliva, 2 dents d’all, pebre i herbes picades : orenga i julivert al gust. (una cullerada de cadascuna)

1)     Primer de tot traiem suc de la llima (2 cullerades soperes). I barregem en un bol el suc de llima junt amb les herbes, 2 cullerades d’oli d’oliva, l’all i la ceba ben trinxadets i una cullerada de salsa de soja
2)    Tallem el tofu a daus petits i el posem en aquest bol a marinar durant un parell d’hores.
3)    I ara, mitja hora abans de menjar, posem el forn a escalfar a uns 180 graus. Posem aigua a bullir i aboquem la pasta, la coem al dente. Mentre posem els daus de tofu al forn a escalfar uns 10 minutets
4)    Barregem la pasta escorreguda junt amb el tofu i reguem amb el marinat. Posem formatge ratllat i al forn a 180 graus uns 15 minuts aproximadament. Servim calent.


Bon profit!



ingredients

suc de llima

piquem les herbes i més

ho barregem tot bé




tofu a daus


marinem el tofu bé


i al forn a gratinar-se un quart d'hora


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!