Dificultat
|
fàcil
|
Temps
|
2h
|
Cost per ració
|
1,50 €
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 4 albergínies,
250 grams de formatge ricotta (1 tarrina), 150 grams de mozzarella ratllada, 50
grams de formatge parmesà ratllat, 2 ous, un bon manat d’alfàbrega fresca,
tomàquet triturat natural (o salsa de tomàquet).
1) Primer
de tot tallarem a rodanxes quadrades les albergínies. Com? Primer tallem les
puntes i després les anem tallant al llarg de tota l’albergínia de forma que
després les puguem farcir i enrotllar.
2) Les
posem en un bol amb sal i les deixem reposar mitja horeta
3) Posem
el forn a escalfar a uns 180 graus. Quan les albergínies hagin deixat anar el
suc les assequem amb paper de cuina i les col·loquem en una safata d’anar al
forn i les coem durant uns 20 minuts a uns 180 graus (a dalt i a sota) (o una
mica més de temps si cal)
4) Mentre
farem el farcit. En un bol posarem els tres formatges, els ous batuts i l’alfàbrega picada (en reservem una mica per
després).
5) Traiem
les rodanxes l’albergínia i les anem farcint i enrotllant una a una.
6) En
una safata per anar al forn posem un llit de salsa de tomàquet i anem posant
els rotllets un al costat de l’altre.
7) Al
final cobrim amb més salsa de tomàquet, parmesà i fulles d’alfàbrega
8) Enfornem
mitja hora a uns 200 graus. (a dalt i a baix)
Bon profit!
![]() |
els ingredients (falten els 2 ous) |
![]() |
salpebrem les llenques d'albergínia |
![]() |
deixem reposar les albergínies |
![]() |
les enfornem |
![]() |
mentrestant farem el farcit |
![]() |
piquem l'alfàbrega |
![]() |
barregem bé el farcit |
![]() |
anem farcint cada llesca d'albergínia |
![]() |
i enrotllant amb compte |
![]() |
![]() |
les posem en una safata |
![]() |
les cobrim amb salsa de tomàquet i formatge parmesà |
![]() |
i al forn |
![]() |
servim a taula calent o tebi |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!