Menú

31 de març 2017

amanida freda d’espinacs amb maduixes

Dificultat
Molt fàcil
Temps
30’
Cost per ració
1,50€

Ingredients per unes 4/5 persones: 2 manats d’espinacs frescos, uns quants xampinyons, 2 terrines de formatge fresc, unes 12 maduixes (unes 3 per la vinagreta), un grapat de nous
I per la vinagreta: oli d’oliva, vinagre de Mòdena, 3 maduixes tallades petites.

1)     Primer de tot netegem els espinacs i deixem escórrer. Netegem les maduixes i tallem la meitat a trossets molt petits (i reservem en 2 bols, un serà per la vinagreta), tallem el formatge a daus i la ceba tendra també.
2)    En un bol gran barregem els espinacs, el formatge, els xampinyons i les maduixes.
3)  I fem una vinagreta posant oli d’oliva, vinagre, pebre i maduixes en un pot i xinxollem. (barregem saccejant). Les quantitats són les que vulguem però jo poso normalment per cada cullerada de vinagre 3 d'oli i 1 maduixa tallada ben petita. Es pot fer a ull i afegir més ingredients si volem (sal, pebre, ...)
4)    Posem l’amanida en una safata, hi afegim les nous  i amanim amb la vinagreta de maduixes

Bon profit!

els ingredients

netegem bé els espinacs

netegem i tallem

fem la vinagreta



un plat ple de colors, sabors i nutritiu





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!