Dificultat
|
Molt fàcil
|
Temps
|
30’
|
Cost per ració
|
1,50€
|
Ingredients per unes 4/5 persones: 2 manats d’espinacs frescos, uns quants xampinyons, 2 terrines de formatge
fresc, unes 12 maduixes (unes 3 per la vinagreta), un grapat de nous
I per la vinagreta: oli d’oliva, vinagre de
Mòdena, 3 maduixes tallades petites.
1) Primer
de tot netegem els espinacs i deixem escórrer. Netegem les maduixes i tallem la
meitat a trossets molt petits (i reservem en 2 bols, un serà per la vinagreta),
tallem el formatge a daus i la ceba tendra també.
2) En
un bol gran barregem els espinacs, el formatge, els xampinyons i les maduixes.
3) I
fem una vinagreta posant oli d’oliva, vinagre, pebre i maduixes en un pot i xinxollem. (barregem saccejant). Les quantitats són les que vulguem però jo poso normalment per cada cullerada de vinagre 3 d'oli i 1 maduixa tallada ben petita. Es pot fer a ull i afegir més ingredients si volem (sal, pebre, ...)
4) Posem
l’amanida en una safata, hi afegim les nous i amanim amb la vinagreta de maduixes
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!