Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
1 hora
|
Cost per ració
|
0,80€
|
Ingredients per unes 5/6 persones: 3 patates, 6 pastanagues, un manat de cebollí,
1 ceba mitjana , 5 ous mitjans, sal, pebre, formatge d'untar i formatge ratllat per gratinar.
1)
Posem el forn a escalfar a uns 180 graus de
sota i de sobre.
2)
Primer de tot farem la base del pastís.
Com? Preparem els ingredients. Pelem les patates i les pastanagues i les
ratllem. També ratllem el cebollí i la ceba.
3)
En un bol gran batem els ous amb sal i
pebre al gust i afegim les verdures. Remenem bé i estenem una capa damunt una
safata amb paper de forn fent una capa quadrada gran i fina. Enfornem a 180
graus (de sota) durant 30 minuts
4)
Traiem del forn. Apartem la massa del motlle ajudant-nos del paper de forn i ho deixem en una superficie plana per poder-ho enrotllar fàcilment. Farcim amb formatge
d’untar. Enrotllem bé. Com? anem fent el rotllo ajundant-nos del paper d'estrassa alhora que l'anem separant del pastís. Cal fer-ho amb molt compte perquè no se'ns trenqui. Un cop enrotllats espolsem amb formatge ratllat i a gratinar deu minuts al forn. Servirem calent.
Si no volem menjar-nos-el deseguida el podem desar una estona
embolicat amb film perquè aguanti i el tindrem a punt per fer-lo deu minuts
abans de menjar.
Podem servir calent, tebi o fred. I ho podem decorar al
gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!