Menú

5 de maig 2017

Braç de verdures al forn





Dificultat
Fàcil
Temps
1 hora
Cost per ració
0,80€

Ingredients per unes 5/6 persones:  3 patates, 6 pastanagues, un manat de cebollí, 1 ceba mitjana , 5 ous mitjans, sal, pebre, formatge d'untar i formatge ratllat per gratinar.

1)    Posem el forn a escalfar a uns 180 graus de sota i de sobre.
2)   Primer de tot farem la base del pastís. Com? Preparem els ingredients. Pelem les patates i les pastanagues i les ratllem. També ratllem el cebollí i la ceba.
3)   En un bol gran batem els ous amb sal i pebre al gust i afegim les verdures. Remenem bé i estenem una capa damunt una safata amb paper de forn fent una capa quadrada gran i fina. Enfornem a 180 graus (de sota) durant 30 minuts
4)   Traiem del forn. Apartem la massa del motlle ajudant-nos del paper de forn i ho deixem en una superficie plana per poder-ho enrotllar fàcilment. Farcim amb formatge d’untar. Enrotllem bé. Com? anem fent el rotllo ajundant-nos del paper d'estrassa alhora que l'anem separant del pastís. Cal fer-ho amb molt compte perquè no se'ns trenqui. Un cop enrotllats espolsem amb formatge ratllat i a gratinar deu minuts al forn. Servirem calent. 

      Si no volem menjar-nos-el deseguida el podem desar una estona embolicat amb film perquè aguanti i el tindrem a punt per fer-lo deu minuts abans de menjar.
      Podem servir calent, tebi o fred. I ho podem decorar al gust.


Bon profit!



els ingredients: cal afegir-hi 3 ous més


les verdures ratllades

batem els ous amb sal i pebre negra


ho barregem tot bé


i estenem en un safata de forn amb paper d'estrassa

traiem del motlle

farecim amb formatge d'untar

i anem enrotllant en calent


sortit del forn (queda dauradet)







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!