Menú

9 de juny 2017

flors de pastanaga al forn




Dificultat
mitja
Temps
1h
Cost per ració
0,70€

Ingredients per unes 4/5 persones: 7/8 pastanagues grans, formatge parmesà ratllat  (uns 150 grams), sal pebre i oli d’oliva. I uns motlles metàl·lics d’aquells per fer magdalenes.

1)     Primer de tot, posem el forn a escalfar a uns 200 graus
2)    Pelem les pastanagues. I amb un ganivet especial o un tallador pelador de verdures anem fent làmines allargades i ben fines i les posem en un plat
3)    Untem d’oli d’oliva dins els motlles. I anem col·locant les làmines tot formant flors. Primer posem a les parets exteriors tot donant la volta i així anem fent. Un cop fetes salpebrem al gust i espolsem formatge ratllat.
4)    Ho posem al forn uns 25 minuts a uns 200 graus vigilant la cocció (si veiem que es crema traiem el gratinador)


Bon profit!





els ingredients, bàsicament pastanagues i parmesà


la pastanaga a làmines


untar amb oli d'oliva

i anem fent les flors

salpebrem 

i formatge ratllat


traiem del forn

traiem del motlle

1 comentari:

  1. avui ho provaré,treballo en un geriatric de cuinera hi menjant sempre molta pastanaga,l'idea de fer unes roses amb parmesá m'agradad molt i avui que toca guarnició de pastanaga les faré

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!