Ingredients (per uns 23 bunyols):
-
250 grams de poma (2 pomes mitjanes pelades i tallades)
-
100 grams de farina
-
50 ml. d’aigüa
-
Oli d’oliva
-
Sal (1gr.), canyella (2gr.), matafaluga (2g.)
-
Panses (opcional)
- Sucre per arrebossar al final
- Sucre per arrebossar al final
- Pelar
i tallar les pomes en trossets molt petits. També és pot triturar si no ens agrada trobar-nos trossets de poma.
- Afegir-hi
la sal, l'aigua, la canyella i la matafaluga
- Anar-hi
afegint la farina tot espolsant-la per sobre (com en forma de pluja) i
anar treballant la massa fins que quedi ben lligada.
- Fer
petites porcions (boletes) M'ajudo d’una cullera gran i una altra de petita i vaig treballant la forma fins que m'agrada, tot passant-la entre una cullera i l'altra. Aboco les
porcions d’una en una a una paella amb oli d’oliva ben calent. Les giro quan estan rosses.
- Les deixem damunt paper de cuina per eixugar l’excés d’oli.
- Arrebossar amb sucre (pot ser sucre de llustre).
Recepta fàcil i ràpida
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!