Ingredients (per unes 5 persones): uns 800 grams de bacallà fresc (la part del
llom), farina d’ametlla (un bol), oli d’oliva, un parell d’ous
1)
Tallarem el bacallà a daus grossos. Si tenen excés d'aigua els deixem escòrrer una estona.
2)
Els passem per farina d’ametlla (la mateixa
que fem servir per fer els panellets o altres pastissos) i després per ou batut. Com que la farina es va humitegant va bé anar-la afegint a poc a poc al plat perquè quedi ben enganxada al bacallà.
3)
En una paella amb força oli d’oliva i ben
calent fregim els daus fins que quedin rossos. Els posem damunt paper de cuina
per escórrer l’oli sobrer i servim calents.
És una recepta molt senzilla i l'ametlla li dona un sabor molt bo al bacallà.
És una recepta molt senzilla i l'ametlla li dona un sabor molt bo al bacallà.
bacallà fresc, farina d'ametlla i ous |
passar el bacallà per la farina d'ametlla |
i per l'ou batut |
fregir en oli d'oliva abundant i molt calent (i donar la volta) |
servir calents amb alguna salsa tipus romesco |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!