13 de maig 2014

truita dolça de cireres climentones




Aquesta és una recepta de postres, molt senzilla i ràpida. I ara que és temps de cireres podem aprofitar-ho !!!

Ingredients: ous (2 per persona), cireres (unes 7/8 per persona), sucre, mantega, oli d'oliva

Primer de tot netegem bé les cireres, els traiem les cues i els pinyols. Jo tinc una eina d'aquelles especials per fer-ho però podeu fer servir el vostre enginy (per exemple podem fer servir un punxó tot posant la cirera damunt un plat o una fusta de tallar i empenyent el pinyol cap avall). Aquestes cireres les endolcim una mica amb sucre i les coem una estoneta en una paella amb mantega. Les deixem escòrrer.
Apart batem els ous i hi afegim sucre i ho aboquem en una paella amb oli calent. Deixem que cogui una mica i hi aboquem unes quantes cireres al mig i tanquem.
Deixem que refredi i podem servir amb cireres fresques. També hi va bé nata muntada o un pèl de melmelada de cireres o maduixes. Això ho deixo a la vostra imaginació.
Bon profit !














batem els ous











1 comentari:

  1. Wow quina imaginacio: truita de cireres!! Aquesta tb me l'apunto!! Petonets!

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!