Ingredients:
-
Pasta de full, (a poder ser cuadrada o rectangular) sucre , sucre glacé, mel i
aigua
1) Posar
el forn a escalfar (a dalt i a baix) a 210 graus . Posar paper de forn en una
safata.
2) Estendre
la pasta de full (forma quadrada) i fer-ne dues parts. Espolsar sucre per sobre
(generosament)
3) Posar
una cap sobre l’altre i enganxar-la de tal forma que s’apretin les dues parts.
4) Amb
un ganivet tallar a través en tires d’un cm. i mig
5) Un
a un anar retorçant cada peça sobre si mateixa formant espirals apretant les
puntes en deixar-les damunt la safata de forn perquè no s’obrin en enfornar-se.
Espolsar amb sucre glacé.
6) Enfornar a 210 graus fins que estiguin
daurats. (aproximadament uns 10/12 minuts)
7) Ara
farem dos acabats diferents. En un bol amb 2 cullerades de mel i 1 cullerada d’aigua
fem un almívar.
- Amb
una part dels llacets pintem amb almívar
-. Amb
l’altra part espolsar amb força sucre glacé
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!