Ingredients (per unes 5 persones): 500 grams de margarides (o un altre tipus de pasta), 300 grams de
tomàquet triturat natural, 60 grams de
formatge parmesà ratllat, 40 grams de pinyons, 60 grams d’ametlles, 2 grans d’alls,
alfàbrega, sal i pebre i oli d’oliva
1) Coure
els macarrons. Mentrestant fer una picada amb els alls, les ametlles, els
pinyons i l’alfàbrega.
2) Barrejar-ho
tot amb el tomàquet triturat i posar-ho en una paella al foc. Afegir-hi oli d’oliva
a poc a poc i anar-ho lligant. A l’últim afegir-hi el formatge parmesà i salpebrar
al gust.
3) Afegir-hi
els macarrons cuits i escorreguts i servir calents a taula, amb un bol de
parmesà ratllat per si algú se’n vol afegir.
És un plat ràpid de fer. S’aprofita el temps de
cocció dels macarrons (10 minuts) per fer la salsa. En un quart d’hora tenim el
plat llest a taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!