Dificultat
|
Fàcil
|
Temps
|
60’
|
Cost per ració
|
4,80€
|
bacallà a la musselina d'all
Ingredients (per unes 4 persones): 4 trossos de bacallà remullat d'uns 250 grams cadascun (i al punt de sal), 4 dents d’all, pebre vermell picant (espècie), 1 got de cava o de vi blanc, farina, oli d’oliva, sal i pebre.
Si comprem el bacallà salat l'haurem de dessalar uns dies abans. Mireu com a la recepta del bacallà as natas aquí:
1) Posar
el forn a escalfar a uns 180 graus.
2) Arrebossar
el bacallà amb la farina i fregir amb abundant oli d’oliva ben calent. Posar en
una safata per anar al forn.
3) Ara
fregirem les dents d’all (tallades a làmines) amb oli d’oliva en una paella per
aromatitzar l’oli. Apartarem l’all.
4) Traiem
la paella del foc i aboquem pebrot vermell picant i remenem bé.
5) Tornem
al foc i afegim el cava o el vi i deixem coure fins que redueixi.
6) Aboquem
la reducció sobre el bacallà i...
7) El
posem al forn durant uns 5/7 minuts
Que bo! Menjar casolà típic català.Gràcies.Bon profit.
ResponElimina