17 de març 2017

bacallà a la llauna




Dificultat
Fàcil
Temps
60’
Cost per ració
4,80€


Si el compreu salat, mireu com dessalar-lo a la recepta del bacallà a la musselina d'all:
bacallà a la musselina d'all

Ingredients (per unes 4 persones): 4 trossos de bacallà remullat  d'uns 250 grams cadascun (i al punt de sal), 4 dents d’all, pebre vermell picant (espècie), 1 got de cava o de vi blanc, farina, oli d’oliva, sal i pebre.
Si comprem el bacallà salat l'haurem de dessalar uns dies abans. Mireu com a la recepta del bacallà as natas aquí:   

1)    Posar el forn a escalfar a uns 180 graus.
2)   Arrebossar el bacallà amb la farina i fregir amb abundant oli d’oliva ben calent. Posar en una safata per anar al forn.
3)   Ara fregirem les dents d’all (tallades a làmines) amb oli d’oliva en una paella per aromatitzar l’oli. Apartarem l’all.
4)   Traiem la paella del foc i aboquem pebrot vermell picant i remenem bé.
5)   Tornem al foc i afegim el cava o el vi i deixem coure fins que redueixi.
6)   Aboquem la reducció sobre el bacallà i...

7)   El posem al forn durant uns 5/7 minuts


els ingredients: farina sense gluten


enfarinem



aromatitzem l'oli d'oliva amb els alls


ja el tenim fregit


coem el pebre vermell

hi afegim vi blanc o cava i deixem reduir



ruixem amb la salsa el peix





i al forn uns minuts






1 comentari:

  1. Que bo! Menjar casolà típic català.Gràcies.Bon profit.

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!