6 de juny 2014

broquetes de seitan embolicades amb pasta de full

els emboliquem amb formatge de fondre (de biquinis)



aquí teniu un aperitiu vegetarià la mar de bo i senzill de fer.

Es pot deixar fet unes hores abans i menjar fred també.






Ingredients (per unes 5 persones):  1 làmina de pasta de full  (i potser mitja més per no fer curt, si pot ser millor), un tros de seitan, formatge de fondre (de fer biquinis), un parell d'ous i unes broquetes de fusta (unes 2/3 per persona)

1)     Posar el forn a escalfar a uns 180 graus de dalt i de baix.
2)    Tallar el seitan a daus grandets i embolicar-hi un formatge de fondre al voltant. Embolicar tot amb un tros de pasta de full , tancar bé  treballant-ho amb les mans i punxar-ho en una broqueta. Pintar amb ou batut.
3)    Posar al forn uns minuts (15’) a 180 graus damunt una safata de forn (paper de forn) o fins que siguin daurats.
4)    Servir calents., tebis o freds. Són bons de totes les maneres.















3 comentaris:

  1. Boníssim tot...quines mans. Pas a pas amb imatges ajuda molt. Un petó

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies de veritat. Aquesta és la idea...que tothom ho pugui fer.

      Elimina

Agraïda per la teva aportació !!!