els emboliquem amb formatge de fondre (de biquinis) |
aquí teniu un aperitiu vegetarià la mar de bo i senzill de fer.
Es pot deixar fet unes hores abans i menjar fred també.
Ingredients (per unes 5 persones): 1 làmina de pasta de full (i potser mitja més per no fer curt, si pot ser millor), un tros de seitan, formatge de fondre (de fer biquinis), un parell d'ous i unes broquetes de fusta (unes 2/3 per persona)
1) Posar el forn a escalfar a uns 180 graus de dalt i de baix.
2) Tallar el seitan a daus grandets i embolicar-hi un formatge de fondre al voltant. Embolicar tot amb un tros de pasta de full , tancar bé treballant-ho amb les mans i punxar-ho en una broqueta. Pintar amb ou batut.
3) Posar al forn uns minuts (15’) a 180 graus damunt una safata de forn (paper de forn) o fins que siguin daurats.
4) Servir calents., tebis o freds. Són bons de totes les maneres.
Boníssim tot...quines mans. Pas a pas amb imatges ajuda molt. Un petó
ResponEliminaMoltes gràcies de veritat. Aquesta és la idea...que tothom ho pugui fer.
EliminaAvui toca provar-ho!!! :)
ResponElimina