30 d’oct. 2015

verdures gratinades al forn



Dificultat
Fàcil
Temps
1h
Cost per ració
2 €

Ingredients per unes 5 persones:  2 cebes tendres, 1 albergínia, mig quilo de xampinyons, 2 pebrots vermells, 2 pebrots verds, 5 tomàquets, formatge per gratinar, oli d’oliva, sal i pebre i orenga mòlta. (i podem afegir més  verdures : carbassons, ....) 


1)     Posar el forn a escalfar a 200 graus
2)    Primer de tot netegem bé les verdures i les tallem a rodanxes.
3)    En una safata per forn posar paper per forn, untar amb oli i anar posant les verdures salpebrades al gust i orenga damunt els tomàquets. Ho hem posat tot a capes,  jo he començat amb l'albergínia,  ceba,  pebrots,  tomàquets,  xampinyons.  Regar amb oli d’oliva.
4)    Escampar formatge ratllat per sobre
5)    Posar al forn a 180 graus durant mitja hora a sota i sobre

Bon benefici!

3 comentaris:

  1. M'he animat a fer aquestes verdures gratinades al forn i un éxit! A casa ha agradat molt! Gràcies Judit!

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. a casa també les hem menjat i han triomfat!!

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!