12 d’abr. 2015

amanida de pollastre amb maduixes


Qui diu que les maduixes només per postres?  Aquí tens una proposta fàcil,  fresca i deliciosa!

Ingredients : maduixes,  pollastre cuit a daus, alvocat, poma, tomàquets cherrie, pistatxos pelats, llimona i ingredients per a la vinagreta: vinagre de poma, oli d’oliva, sal i pebre

1)     Primer de tot coem el pollastre al forn, el deixem refredar i el tallem a daus. També podem demanar a la botiga que ens el preparin desossat i a daus i així ens estalviem la feina. O podem fer-ho amb pollastre a l'ast que ens hagi sobrat. En tot cas si el volem coure nosaltres, primer amb all i ceba i oli en una paella que es dauri, hi aboquem una mica de brandi i uns 25 minuts al forn a uns 170 graus. Deixem refredar i desem.
2)    Netejar i tallar les maduixes, els tomàquets, els alvocats i les pomes.
3)    En un bol abocar les fruites, ruixar amb llimona per evitar que la poma i alvocat es tornin negres i afegir el pollastre. En acabat afegir els pistatxos pelats.
4)    Fer una vinagreta amb els ingredients barrejant-los i batent-los bé just abans d’abocar-ho a l’amanida.

Jo, un cop tastada, recomanaria no posar els tomàquets. La combinació estrella per mi és el pollastre amb la maduixa i el pistatxo, aquests serien per mi els ingredients bàsics d'aquesta recepta. La poma i l'alvocat li aporten frescura i color.

Bon profit! 



primer coem el pollastres













2 comentaris:

  1. Té molt bona pinta! Per una versió vegetariana, es podria substituir el pollastre per tofu seguint el mateix procediment?

    Salut!

    Laia

    ResponElimina
  2. Doncs sí, jo maceraria el tofu a daus amb salsa de soja... Bona idea Laia!

    ResponElimina

Agraïda per la teva aportació !!!