17 d’ag. 2013

Tonyina freda amb ceba





Ingredients: 4 o 5 talls de tonyina, 2 o 3 cebes grans, farina, vinagre, sal, oli d'oliva.

És un plat molt senzill i va bé preparar-lo el dia abans.
S'enfarinen els talls de tonyina fresca. En una paella es posa amb oli d'oliva a coure les cebes tallades a làmines fins que estiguin daurades, millor coure-les a foc lent. En aquest punt s'apuja el foc i es posen els talls a sobre i s'hi tira un raig de vinagre, un parell de minuts i es dona la volta fent la mateixa operació. Deixem coure 2 o 3 minuts més. Tanquem el foc i deixem refredar. Ho posem en un plat o taper tot i a la nevera. Servir ben fred acompanyat d'amanida o escalivada.


els ingredients

tallem les cebes a làmines

les coem a foc lent una bona estona


enfarinem la tonyina


al foc fort i

aboquem un rajolí de vinagre a sobre


volta i el mateix

deixem refredar 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!