Ingredients: 4 o 5 talls de tonyina, 2 o 3 cebes grans, farina, vinagre, sal, oli d'oliva.
És un plat molt senzill i va bé preparar-lo el dia abans.
S'enfarinen els talls de tonyina fresca. En una paella es posa amb oli d'oliva a coure les cebes tallades a làmines fins que estiguin daurades, millor coure-les a foc lent. En aquest punt s'apuja el foc i es posen els talls a sobre i s'hi tira un raig de vinagre, un parell de minuts i es dona la volta fent la mateixa operació. Deixem coure 2 o 3 minuts més. Tanquem el foc i deixem refredar. Ho posem en un plat o taper tot i a la nevera. Servir ben fred acompanyat d'amanida o escalivada.
els ingredients |
tallem les cebes a làmines |
les coem a foc lent una bona estona |
enfarinem la tonyina |
al foc fort i |
aboquem un rajolí de vinagre a sobre |
volta i el mateix |
deixem refredar |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!