Ingredients
(per unes 4/5 persones): 2 peces de seitan, 2 cebes, 3 dents d’all, 1 got de vi
o cava i un més d’aigua, uns 150 grams d’ametlles crues (pelades), oli d’oliva,
sal pebre i 3 claus d’espècie. I, opcional, una mica de crema de llet o iogurt grec.
1) Tallem
a filets el seitan i el salpebrem. El fregim en una paella gran amb oli d’oliva
i ho reservem en un plat apart.
2) Fregim
la ceba en la mateixa paella i oli ben trossejada, quan s’hagi fet una mica hi
afegim l’all picadet, les ametlles i els claus.
3) Hi
afegim el seitan, el cava i l’aigua i salem una mica més. Deixem coure amb la
paella tancada uns 25 minuts a foc mig.
4) Apartem
el seitan i passem pel turmix la resta d’ingredients. Hi afegim una mica de crema de llet (o iogurt) perquè no sigui tan espès.
5) Ho
passem un minut més per la paella tot junt.
6) Podem
servir amb arròs blanc basmati.
Com pelar unes ametlles
crues.
Un cop hem tret la
closca les posem en un cassó amb aigua bullint i les deixem escaldar un parell
de minuts. Les traiem i simplement fent un tallet a la punta i empenyent
sortirà l’ametlla de la pell amb molta facilitat. Si les volem conservar les
assecarem posant-les uns minuts al forn. (fotos al final )
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!