31 de gen. 2014

Remenat de verdures i bolets



Ingredients (per unes 5 persones) : uns 200 grams per persona (comptant verdures i bolets). En aquest cas, un quilo sumant els bolets i totes les verdures: per exemple: uns 400 grams de bolets variats, 200 grams de carbassó, 200 grams de mongeta verda, 200 grams d’albergínia, (també podem posar-hi 100 grams de pastanaga, ..), alls tendres, 5 o 6 ous, oli d’oliva, sal i pebre

1)     Posem les verdures netes i tallades a daus petits o a fils. Netegem els bolets i els tallem petits també. Tot en una paella amb oli ho saltegem uns 10/12 minuts. Salpebrem al gust.
2)    Hi afegim els ous i ho anem remenant fins que quedi lligat i veiem que queda un remenat. El que recomano és que tirem els ous sencers i que primer barregem les clares amb les verdures sense tocar els rovells i quan estiguin cuites (les clares), retirem la paella del foc i remenem els rovells que es couran una mica amb la mateixa escalfor de les verdures i de la paella.  Si no ens veiem amb cor de fer-ho bé sempre podem separar clares de rovells i abocar-hi les clares primer i posteriorment i ja fora del foc els rovells. Remenem uns minuts i servim de seguida calent.
3)    Es pot servir amb unes torradetes.




tot ben talladet...




ben saltejat, si cal afegim oli d'oliva...


barregem les clares i...



ja fora del foc, remenem els rovells...







2 comentaris:

  1. Mmmm amb la gana que tiiinc!!! Té una pinta boníssima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. aix... moltes gràcies Laia !! la veritat és que tant color fa venir mooolta gana !

      Elimina

Agraïda per la teva aportació !!!