Ingredients
(per unes 4/5 persones): verdures diverses que tinguem per casa: pastanaga,
carbassó, carbassa, pebrot, ceba, tomàquet, albergínia ... no importa, les que
tinguem. Una peça de seitan i herbes aromàtiques per l’escabetx: romaní,
farigola, menta, alfàbrega, llorer, sajolida.. llimona, all, pebre i uns grans
de coriandre.
1) Netegem
i tallem les verdures: a rodanxes o a daus petits. Tallem el seitan a tires
petites. Un consell: no hi poden faltar la ceba, el tomàquet i el pebrot. I com més varietat de verdures més bo resulta
el plat.
2) Fregim
el seitan en una cassola amb una mica d’oli d’oliva uns minuts. Hi afegim les
verdures afegint-hi oli.
3) Hi
afegim les herbes, l’all (grans tallats per la meitat), la pell de llimona i hi
afegim un got petit de vinagre. Ho coem uns
30 minuts a foc lent. Deixem reposar i servim al cap d’unes hores o a l’endemà.
És important deixar
reposar la cassola perquè tots els aromes es barregin, per això es pot cuinar
el dia abans.
un consell: va molt bé lligar en farcellets les verdures per després treure-les en emplatar així com posar els grans de coriandre i pebre en una reixeta petita.
un consell: va molt bé lligar en farcellets les verdures per després treure-les en emplatar així com posar els grans de coriandre i pebre en una reixeta petita.
els ingredients (cal afegir el vinagre) |
les herbes: sajolida, menta, alfàbrega, romaní, ... |
totes les verdures ben tallades |
sofregir les tires de seitan |
afegir-hi la ceba en primer lloc uns minuts |
i la resta de verdures (si cal, canvi a cassola més gran) |
amb les herbes i un raig generós de vinagre |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!