Ingredients per 4/5 persones:
1 pollastre tallat a octaus, romaní picat, el suc d’una llimona i la pell a tires
de mitja, 3 grans d’all, oli d’oliva, oli
d’oliva, sal i pebre i unes 5 patates grans per acompanyar (1 per persona), mig
got d’aigua, 1 cubito de concentrat de brou i un raig de brandi
1)
Posem el forn a escalfar a uns 200 graus.
2)
En un bol gran posem el romaní, l’all, la
ratlladura de llimona, l’oli i ho barregem bé. I, apart en un got amb una mica
d’aigua barregem el cubito de brou en una mica d’aigua molt calenta.
3) Barregem les patates tallades a grills o daus en un bol amb part de la barreja aromatitzant de llimona, all, i romaní. I pintem el pollastre amb la
barreja i el col·loquem en una safata d’anar al forn untada amb oli a la base.
4)
Coloquem el pollastre i les patates a la safata.
5)
Coem al forn fort al principi (220 graus) i
després més baix (170 graus) durant uns 60 minuts en total. De tant en tant
obrim, traiem una mica i reguem amb el suc de cocció.
6)
Hem de mirar que les patates siguin tendres
i el pollastre estigui daurat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!