30 de juny 2013

Llibrets d’albergínia i seitan



Ingredients:  1 o 2 albergínies grans, un tros de seitan mitjanet, formatge de fondre a talls, 2 ous, farina blanca, oli d’oliva, sal i pebre.

1)     Netegem les albergínies, les tallem a rodanxes ben fines deixant-les com un llibret, salpebrem, cada parella unida per un petit trosset. També va bé fer els talls al llarg. Tot depèn de la forma que vulguem.
2)    Farcim amb un tall prim de seitan i un de formatge i tanquem bé.
3)    Passem els llibrets primer per farina, després amb els ous batuts i finalment amb pa ratllat (jo hi afegeixo uns grans de sèsam torrat).
4)    Fregir amb oli abundant i ben calent a foc mig i deixar-los en un plat amb paper absorbent perquè es retiri l’oli sobrer.

Es poden menjar calents o freds 























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!