Ingredients: 400 grams de farina, 4 ous, 300 grams de sucre, 1 pela de llimona, 100 gras de mantega (fosa), mig sobre de llevat (Royal) (uns 8 grams), mig vaset de conyac i fruita confitada. Apart una mica de mantega i farina per untar el motlle.
Posem el forn a escalfar a 180 graus.
1) Posem la farina en un bol i afegim els ous batuts, la mantega, el sucre i el conyac. Ho treballem. Hi afegim la pell de llimona ratllada i el llevat
2) Afegim la fruita confitada (i, si es vol, també panses prèviament remullades), tot tallat a daus ben petits.
3) Untem un motlle amb mantega i farina. Hi aboquem la massa i coem al forn a uns 180 graus una hora aproximadament.
4) Treure del forn i deixar que es refredi per treure del motlle.
tots els ingredients ja mesurats |
treballem els ous amb el sucre |
en un bol remenem ... |
afegint la mantega fosa |
i aconseguint una textura ben fina i treballada |
una mica de conyac |
la ratlladura de la pell de llimona |
el llevat |
tallem la fruita confitada de diferents colors |
a daus ben petits |
els afegim a la massa |
untem amb oli o mantega fosa un motlle per plumcake |
i enfarinem |
aboquem la massa i al forn 1 hora |
deixem refredar i traiem del motlle |
Bon profit |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Agraïda per la teva aportació !!!