26 de maig 2013

Plumcake de fruites confitades



Ingredients: 400 grams de farina, 4 ous, 300 grams de sucre, 1 pela de llimona, 100 gras de mantega (fosa), mig sobre de llevat (Royal) (uns 8 grams), mig vaset de conyac i fruita confitada. Apart una mica de mantega i farina per untar el motlle.

Posem el forn a escalfar a 180 graus.
1) Posem la farina en un bol i afegim els ous batuts, la mantega, el sucre i el conyac. Ho treballem. Hi afegim la pell de llimona ratllada i el llevat
2) Afegim la fruita confitada (i, si es vol, també panses prèviament remullades), tot tallat a daus ben petits.
3) Untem un motlle amb mantega i farina. Hi aboquem la massa i coem al forn a uns 180 graus una hora aproximadament.
4) Treure del forn i deixar que es refredi per treure del motlle.


tots els ingredients ja mesurats

treballem els ous amb el sucre



en un bol remenem ...

afegint la mantega fosa 

i aconseguint una textura ben fina i treballada

una mica de conyac

la ratlladura de la pell de llimona

el llevat

tallem la fruita confitada de diferents colors



a daus ben petits


els afegim a la massa


untem amb oli o mantega fosa un motlle per plumcake

i enfarinem

aboquem la massa i al forn 1 hora

deixem refredar i traiem del motlle






Bon profit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Agraïda per la teva aportació !!!